Hoe werkt UniekDating?

Wil je ook graag een vriend of vriendin, maar vind je het lastig om het eerste contact te leggen? UniekDating kan je hierbij ondersteunen. Hieronder zie je stap voor stap hoe dit in zijn werk gaat.

Via het aanmeldformulier kun je je aanmelden. Nadat je het formulier hebt ingevuld en je akkoord bent gegaan met de voorwaarden en kosten, klik je op verzenden. Een datingcoach bij jou in de buurt neemt contact met je op voor een persoonlijke intake.


Aanmelden
Intake
Online
Date

In 4 stappen naar een date...

1

Persoonlijk intake

Allereerst krijg je een persoonlijke intake. Dit is altijd op een locatie bij jou in de buurt. Bij dit gesprek wordt veel informatie gevraagd. Dit hebben we nodig om een goed beeld van jou te krijgen. Wie ben je, wat zoek je en waar heb je hulp bij nodig. Op deze manier kunnen wij jou beter helpen met het vinden van een geschikte match.

2

Jouw profiel op de site

Na het intakegesprek zet UniekDating jouw profiel op de site. Je krijgt van ons inlogcodes per email gestuurd waarmee je kunt inloggen. Alleen met een inlogcode kun je de profielen bekijken. Wil je iets wijzigen, bijvoorbeeld een foto of tekst, dan kun je dit naar ons mailen info@uniekdating.nl.

3

Ik zie een leuk iemand, en nu?

Je kunt op de site je voorkeuren aangeven (denk aan provincie, leeftijd, wel/of niet roken). Zit er iemand tussen die bij je past, dan klik je op de interesseknop. Je kunt kiezen voor een relatie of vriendschap. UniekDating kijkt of het een geschikte match is en legt het eerste contact. Is het wederzijds? Super, dan maken we een afspraak!

4

Tweede contact

Leuk, de interesse is wederzijds! UniekDating zorgt ervoor dat jullie met elkaar op date gaan. Een datingcoach in de buurt begeleidt jullie afspraak. Is er na de eerste date een klik, dan vindt er een 2e date plaats, samen met de Datingcoach. Willen jullie elkaar blijven zien na de 2e date, dan houdt de begeleiding van UniekDating op. Uiteraard staan we nog voor je klaar als je vragen hebt.