Wie is UniekDating?

UniekDating is een landelijk relatiebemiddelingsbureau voor mensen met een licht verstandelijke beperking vanaf 18 jaar, oftewel Unieke mensen! Wij bieden deze doelgroep de mogelijkheid om op een veilige manier een relatie te zoeken en onder begeleiding te daten of vriendschappelijk contact te leggen.


Wat maakt UniekDating uniek?

Persoonlijke intake

Persoonlijke intake bij jou in de buurt.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding bij matching en date!

Betrokken

Betrokken van het begin tot eind

Vriendschap

Niet alleen daten maar ook vriendschappen.

Deskundig

Sinds 2013 al meer dan 1.800 ontmoetingen

Betrouwbaar

Wij zijn betrokken, betrouwbaar en deskundig;


Wie maakt UniekDating uniek?


Marieke de Groot Oprichter UniekDating

Bij UniekDating zit ik helemaal op mijn plek, het leukste wat ik ooit heb gedaan! Ik haal veel voldoening uit het contact met alle leden; zowel in het echt, per telefoon of mail. Mijn dag is helemaal goed als ik iemand kan blij maken met een interessebericht of een date, zeker als deze persoon zelf de hoop al een beetje had opgegeven.

In 2004 behaalde ik mijn diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hanzehogeschool en deed ik bij verschillende doelgroepen werkervaring op.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, luister ik veel naar muziek en vind ik het leuk om met vrienden af te spreken.

Direct contact met Marieke de Groot

  • Telefoonnummer : (06) 52 32 40 45
  • Email : degroot@uniekdating.nl
  • Bereikbaar op Maandag, Woensdag & Vrijdag van 09:00 t/m 17:00

Marike Hoekstra Oprichter UniekDating

Mensen om mij heen zeggen wel eens ‘Wat heb jij toch een leuke baan!’. Nou, daar hebben ze helemaal gelijk in, want wat is er nou mooier om elke dag met de liefde en vriendschappen bezig te zijn.

Bij UniekDating is geen dag hetzelfde. Mooie matches die tot stand komen, leuke date verhalen van onze coaches en updates die wij ontvangen van koppels, over hoe het nu met hen gaat en wat UniekDating hen heeft gebracht.

Toen eind 2014 bleek dat MEE Dating niet meer verder kon gaan onder de vlag van MEE Drenthe, twijfelde ik geen seconde om het verder zelfstandig voort te zetten. Samen met Marieke de Groot, begonnen als vrijwilliger, hebben we de sprong gewaagd om MEE Dating om te toveren naar UniekDating!

Naast UniekDating vind ik het leuk om actief bezig te zijn (sporten, fietsen, beachvolleybal, skiën), af te spreken met vriendinnen, of in alle rust een boek te lezen of lekker uit eten te gaan.

Direct contact met Marike Hoekstra

  • Telefoonnummer : (06) 52 35 72 79
  • Email : hoekstra@uniekdating.nl
  • Bereikbaar op Maandag, Dinsdag & Donderdag van 09:00 t/m 17:00