UniekDating Nieuwsbericht


Update maatregelen december 2021

Vanaf 19 december 2021 gelden er nieuwe corona maatregelen. Hieronder lees je wat dit betekent voor UniekDating.


Lieve Daters,
 
Jullie hebben het vast gehoord, vanaf 19 december 2021 gelden er nieuwe corona maatregelen en voor ons betekent dit dat we niet meer kunnen afspreken in de horeca.
 
Wat nu?!Geen paniek, we hebben dit eerder gedaan en we kunnen het een tweede keer. Alle dates en intakes doen we vanaf nu weer via beeldbellen, dit is ook écht een goede manier om de ander te leren kennen. Wie weet krijg je direct een rondleiding in iemand zijn eigen woning of kan je alvast kennismaken met het huisdier van je date :)
Het is de moeite waard om te proberen, vind je het daarna nog steeds niets, dan is het wachten totdat we weer veilig in de horeca kunnen afspreken.
 
Geplande dates
Had je al een afspraak gepland staan? Jouw datingcoach neemt contact op over hoe nu verder. De afspraak alsnog door laten gaan via beeldbellen of wachten totdat we elkaar weer kunnen ontmoeten in het echt.
 
We vinden het ontzettend jammer, maar het is niet anders. We willen graag onderdeel zijn van de oplossing en het is verstandiger dat mensen nu afstand nemen.
 
Tot slot willen we via deze weg jullie ook hele fijne dagen toewensen, maak er wat van!
 
Bereikbaarheid UniekDating


Wij doen het ook even rustig aan en zijn tussen 24 december en 3 januari minder goed bereikbaar. We houden de mailbox zeker in de gaten voor belangrijke vragen die niet kunnen wachten. Reacties op verzoekjes of andere zaken duren mogelijk wat langer dan je van ons gewend bent. We hopen op jullie begrip!
 
Heb je nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Stuur je vraag naar info@uniekdating.nl

Groetjes,
Marike en Marieke


Naar overzicht...