UniekDating Successtory


Unieke Matches deel I

Mitchell en Ilona leerden elkaar kennen in Corona tijd, lees hun hele verhaal ...


 

Van een verzoekje kwam een begeleide date en daarna nog één, we zijn nu bijna vijf maanden verder en Mitchell en Ilona zitten knus op bed wanneer ik met ze afspreek om te vragen hoe het gaat.

Eigenlijk heb ik geen antwoord nodig, ik zie twee blije gezichten. Mitchell laat trots zien wat hij vandaag gekregen heeft van Ilona. Een mooi zilveren kettinkje met daarin Ilona haar naam gegrafeerd.

Op 27 maart dit jaar was de verkering officieel, sinds april brengen ze de weekenden samen door. Morgen staat een bezoekje aan oma op het programma. Het gaat lekker met die twee.

Maar het begon allemaal met een afspraak via UniekDating, in coronatijd nog wel. Kennismaken via beeldbellen, dat is wel even wat anders dan in een café. Toch kregen beide een goede indruk van elkaar en besloten ze na de tweede date dat ze elkaar wilden leren kennen in real life. Mitchell ging samen met een bos bloemen richting Ilona, bij haar hebben ze geluncht. Mitchell: ”Alles klopt, klikt, alles erop en eraan. Het is een goede match”. Ilona denkt er net zo over.

Het is ook wel eens lastig vertellen ze, beide zijn bang om elkaar kwijt te raken en dan krijg je soms vervelende gedachten. Ze kunnen elkaar gelukkig goed geruststellen omdat ze beide hetzelfde voelen.  

Op de vraag wat ze er nou van vonden, zo’n coach bij hun date reageren ze met: “Het was heel fijn dat er iemand bij was om het gesprek te helpen voeren en soms te verduidelijken. Ook de tips die we tijdens de date hebben besproken kunnen we goed toepassen nu.”  

Kan jij ook wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een relatie en tijdens je date? We helpen je graag op weg!

Kijk voor meer informatie over onze werkwijze en tarieven op www.uniekdating.nl

© 2021 Marieke de Groot

 


Naar overzicht...